Učitavam... Molim sačekajte...

Za NOVOSTI sa
ovog sajta


Motocikli

 

Brojne osvojene titule svetskih šampiona sa ELF u svim mehaničkim oblastima učinile su ga specijalistom za podmazivanje visoke tehnologije. Praktično znanje marke je prepoznato od strane najpoznatijih pilota i timova vozila. Ono nije određeno samo u opsegu maziva i goriva specijalno razvijenih za sport visokog nivoa, nego je takođe ponuđeno i u dometima za sve fanatike motocikla.
Zahvaljujući ELF-ovom rasponu novih proizvoda ELF Moto, svi fanatici motocikla mogu potpuno iskoristiti svoj motocikl i voziti ga pouzdano, imajući na umu prednosti najnovijeg razvoja tehnologije, koja je na raspolaganju i najzahtevnijim pilotima.

Brojne osvojene titule svetskih šampiona sa ELF u svim mehaničkim oblastima učinile su ga specijalistom za podmazivanje visoke tehnologije. Praktično znanje marke je prepoznato od strane najpoznatijih pilota i timova vozila. Ono nije određeno samo u opsegu maziva i goriva specijalno razvijenih za sport visokog nivoa, nego je takođe ponuđeno i u dometima za sve fanatike motocikla.Zahvaljujući ELF-ovom rasponu novih proizvoda ELF Moto, svi fanatici motocikla mogu potpuno iskoristiti svoj motocikl i voziti ga pouzdano, imajući na umu prednosti najnovijeg razvoja tehnologije, koja je na raspolaganju i najzahtevnijim pilotima.

 

    ....